PREFECTUL A REVENIT. IPOTEZĂ ȘOC. DIMIAN: “BĂNUIESC PE CINEVA, CĂ M-A INFECTAT!”

PREFECTUL A REVENIT. IPOTEZĂ ȘOC. DIMIAN: “BĂNUIESC PE CINEVA, CĂ M-A INFECTAT!”

Revenit astăzi la birou, după ce s-a vindecat de coronavirus, prefectul de Buzău lansează o ipoteză șoc. Leonard Dimian a declarat reporterilor Campus TV că bănuiește pe cineva care l-ar fi infectat, deși persoana respectivă știa că este bolnavă. Șeful de la Casa Albă a precizat că se simte slăbit, dar că a ales să își reia activitatea.

prefect dimianLa aproape două săptămâni după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, având două teste negative, prefectul Lenard Dimian a fost externat la sfârșitul săptămânii trecute, iar astăzi a revenit la birou.

Șeful de la Casa Albă declară că se resimte după experiența Covid și că mai are nevoie de o perioadă pentru ca organismul să se refacă.

Marcat de cele întâmplate, Leonard Dimian ține să le transmită buzoienilor un mesaj ferm cu privire la riscurile îmbolnăvirii.

Întrebat de reporterii Campus TV dacă și-a dat seama, până la urmă, cum s-a infectat cu Covid, prefectul de Buzău a lansat o ipoteză șoc: bănuiește că de vină ar fi cineva din anturajul său profesional, o persoană care ar fi știut că e bolnavă și nu s-a izolat.

Astăzi, când a revenit la muncă, Dimian a prezidat ședințele Colegiului Prefectural și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. (Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și