Prefectul a fost demis! Cine îi ia locul

Prefectul a fost demis! Cine îi ia locul

Astăzi, Silviu Iordache a fost demis din funcția de prefect de Buzău. Decizia a fost luată la pachet, aplicată și altor prefecți și subprefecți susținuți de USR PLUS, în urma unei ședințe de Guvern.

Demiterea prefectului susținut de USR PLUS era doar o chestiune de timp, după tensiunile din ultima perioadă între partenerii de coaliție de la nivel central. Astfel, Silviu Iordache a fost eliberat din funcție, în cadrul ședinței de astăzi de Guvern, când s-a decis îndepărtarea tuturor reprezentanților din teritoriu ai USR PLUS. Invitat în urmă cu două zile la Campus TV, Silviu Iordache, se aștepta, de altfel, la înlăturarea sa din funcție.

Șef interimar la Prefectură va fi subprefectul Marieta Boloș (PNL), urmând ca noul prefect să fie desemnat tot din rândurile liberalilor buzoieni. 

Printre numele vehiculate pentru preluarea funcției de prefect se află subprefectul Viorel Holban și Daniel Țiclea, unul dintre vicepreședinții PNL Buzău, purtător de cuvânt al organizației județene a liberalilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și