Publicat la: 25.01.2018. 19:23 / 1.865 views

PREDA, LIDER AL GRUPULUI POPULAR ÎN CE. ROMÂNIA, REPREZENTATĂ ÎN PREMIERĂ LA ACEST NIVEL

Reprezentată de un politician buzoian, în premieră, România va conduce Grupul Partidului Popular European din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Deputatul Cezar Preda a fost ales în această funcţie, după ce a avut doi contracandidaţi, un parlamentar olandez şi unul lituanian. Partidul Popular European este cea mai mare formaţiune politică transnaţională.

predaÎn prima parte a sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg, deputatul PNL Cezar Preda a fost ales în funcţia de Preşedinte al Grupului Partidului Popular European, poziţie pe care a vizat-o ca un pas mai mare în politica de la nivel european.

Fost co-preşedinte al PNL Buzău, parlamentarul Cezar Preda a vorbit şi despre responsabilităţile majore pe care le are România, acum, când deţine preşedinţia celui mai mare grup politic transnaţional din Europa.

Obiectivele cu care a convins să fie ales preşedinte al Grupului Partidului Popular European ţin, în general, de implicarea forurilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei în respectarea drepturilor omului. România va avea mult de câştigat, spune Cezar Preda.

După aproape 25 de ani de politică la Buzău, în anul 2016, deputatul Cezar Preda a decis să candideze în alt judeţ, devenind parlamentar PNL de Dâmboviţa. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!