“Prăvălia cu raci”, din nou la Buzău. Festin cu pește și fructe de mare

“Prăvălia cu raci”, din nou la Buzău. Festin cu pește și fructe de mare

Zeci de preparate delicioase, după rețete secrete, la dispoziția amatorilor de pește și fructe de mare. Buzoienii sunt invitați în acest weekend să se bucure de gustul deosebit al unui meniu atent preparat de chefi pricepuți.

„Prăvălia cu raci” a poposit din nou la Buzău și le propune amatorilor de fructe de mare un adevărat regal al deliciilor mediteraneene. Vineri, sâmbătă și duminică, buzoienii vor avea ocazia să ia parte la un adevărat festival al fructelor de mare și al peștelui!

Meniul pregătit pentru buzoieni poate satisface și cel mai sever gurmand. homari, caracatiță, paella, calamari, midii, creveți, scoici, rapane sau pui de baltă, toate sunt pregătite pe loc, de către bucătarii iscusiți de la „Prăvălia cu raci”.  Racii, vedete ale standului, sunt pregătiți în mai multe feluri.

Nu aveau cum să lipsească hamsiile, preferatele multor români. De asemenea, pe plitele încinse odihnesc cuminți, așteptând clienții, alte soiuri de pești, exotici sau din Marea Neagră.

Tot în parcarea Shopping City Buzău a fost amenajat și standul „Deliciile Sultanului”, cu dulciuri orientale, precum baclavale, fursecuri cu smochine și fistic sau rahat turcesc.

Standurile cu delicioasele preparate, marca „Prăvălia cu raci”, vor fi deschise în cele trei zile de weekend, între orele 12.00 şi 21.00. Vizitatorii vor avea ocazia să deguste, de la standurile învecinate, colaci kurtos, clătite cu fructe și multe alte preparate delicioase.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și