Publicat la: 20.11.2020. 19:15 / 606 views

PRACTICĂ ÎN STRĂINĂTATE ÎN PLINĂ PANDEMIE. PROFESORII DE LA TEHNIC AU REUȘIT, DIN NOU

Dacă vrei cu adevărat poți. Acest lucru a fost demonstrat de profesorii Liceului Tehnic în ultimile luni. Aceștia au reușit să își ducă elevii la practică în străinătate, în Portugalia, chiar în plină pandemie, în condiții de siguranță maximă. De asemenea, s-au demarat procedurile pentru implementarea unui alt proiect cu fonduri europene, astfel încât tradiția să fie continuată.

liceu tehnic vetNici măcar pandemia nu îi poate opri să își pregătească elevii pentru piața muncii. Profesorii Liceului Tehnic au reușit performanța de a se ține de cuvânt în fața elevilor, chiar dacă actuala situație este una extrem de dificilă. Astfel, în plină pandemie când nimic nu îți mai dă certitudinea zborurilor și a deplasărilor, liceenii de la Tehnic au fost duși să își realizeze stagiile de practică în străinătate în condiții de siguranță maximă.

De asemenea, în această perioadă, profesorii Liceului Tehnic să pregătesc să implementeze proiectul pe fonduri europene pentru anul școlar 2021-2022, pe care și-au propus să îl finalizeze la fel ca și pe celelalte.

Liceul Tehnic Buzău a devenit model de bune proctici în privința accesării de fonduri europene pentru pregătirea elevilor pentru piața muncii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!