Publicat la: 25.03.2019. 19:33 / 1.100 views

PORŢI DESCHISE LA LICEUL TEHNIC. ELEVI ŞI PROFESORI DE GIMNAZIU AU STUDIAT OFERTA

Începând de astăzi şi până vineri, Liceul Tehnic are porţile deschise pentru elevii şi profesorii de clasa a VIII-a care doresc să studieze oferta educaţională şi să afle concret de ce se pot bucura dacă îşi îndreaptă paşii către unitatea de învăţământ. Oaspeţii s-au declarat încântaţi atât de dotările tehnice, cât şi de posibilităţile de practică de care se bucură elevii.

tehnic 3Profesorii şi elevii Liceului Tehnic au învitat în aceste zile elevi şi profesori din tot judeţul pentru a le prezenta oferta lor educaţională. Mai mult decât atât, gazdele au ţinut să le arate atât dotările tehnice dar şi atmosfera din cadrul liceului renumit pentru sumele atrase prin proicte.

Oaspeţii s-au arătat încântaţi mai ales pentru oportunităţile ce se oferă elevilor atât prin prisma proiectele în care sunt cooptaţi, dar şi prin dotările de care dispune unitatea de învăţământ.

Liceul Tehnic Buzău este din ce în ce mai căutat de absolvenţii de gimnaziu datorită oportunităţilor pe care unitatea de învăţământ le oferă. De asemenea, atmosfera destinsă şi relaţiile foarte bune dintre profesori şi elevi sunt apreciate de către cei ce păşesc pentru prima dată în şcoală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!