Publicat la: 13.03.2018. 19:35 / 679 views

POLIŢIŞTII SE PREGĂTESC DE PROTESTE. PESTE 100 VOR PARTICIPA DE LA BUZĂU

Poliţiştii îşi pun ameninţările în practică. Sindicatul de la Buzău pregăteşte mobilizarea a peste o sută de membri pentru a participa la un miting în Capitală, acţiune programată chiar în ajunul Zilei Poliţiei Române. Peste o sută de poliţişti au semnat deja pentru protest. Principalele nemulţumiri sunt legate de scăderea salariilor pentru câteva categorii de personal şi slaba finanţare a sistemului.

protest politistiLiderii de sindicat din Poliţia buzoiană încearcă să formeze o delegaţie numeroasă pentru a participa la mitingul de protest ce va fi organizat în Capitală, cu o zi înainte de Ziua Poliţiei Române.

Cele mai importante nemulţumiri se referă la slaba finanţare a sistemului, lipsa de personal, precum şi la inechităţile apărute la plata drepturilor băneşti, începând cu 1 ianuarie.

Nu în ultimul rând, trebuie reamintit că, luna trecută, sute de poliţişti buzoieni s-au trezit cu bani mai puţini la salarii.

Cei mai mulţi poliţişti din IPJ sunt afiliaţi Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, organizaţie care iniţiază mitingul de pe 24 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!