Publicat la: 01.03.2018. 19:19 / 689 views

POLIŢIŞTII LOCALI, SURPRIZE PENTRU BUZOIENCE. AU FOST „SANCŢIONATE” CU FLORI ŞI MĂRŢIŞOARE

Şi astăzi poliţiştii locali au ieşit pe stradă dar nu ca să sancţioneze buzoienii care încalcă legea ci ca să împartă flori doamnelor şi domnişoarelor. Agenţii de poliţie locală au vizitat mai întâi doamnele de la Căminul de Bătrâni Alexandru Marghiloman, după care au împărţit flori şi mărţişoare în staţiile de autobuz şi în mijloacele de transport în comun.

martisor politia localaÎnarmaţi cu flori şi mărţişoare, poliţiştii locali au descins astăzi la Caminul de Bătrâni Alexandru Marghiloman. Ei au oferit daruri simbolice şi au primit în schimb mulţumiri, îmbrăţişări şi chiar lacrimi.

Bucuria a fost de ambele părţi, mai ales că poliţiştii locali au fost primii vestitori ai primăverii care au trecut pragul căminului de bătrâni.

Şi doamnele  şi domnişoarele care au circulat astăzi cu mijloacele de transport în comun au primit flori şi mărţişoare din partea poliţiştilor locali.

Poliţiştii locali promit că nu le vor uita pe buzoience nici pe 8 martie. Şi cu această ocazie le vor felicita şi le vor oferi daruri simbolice. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!