POLIŢIŞTII LOCALI, ÎN STRADĂ. CEAI CALD PENTRU ŞOFERI, ADĂPOST PENTRU OAMENII STRĂZII

POLIŢIŞTII LOCALI, ÎN STRADĂ. CEAI CALD PENTRU ŞOFERI, ADĂPOST PENTRU OAMENII STRĂZII

În ultimele zile, când termperaturile au fost extrem de scăzute, poliţiştii locali au determinat oamenii străzii să părăsească adăposturile împrovizate şi se cazeze la Centru de Primire Urgenţe. De asemenea, poliţiştii locali au fost astăzi prezenţi în filtre şi au oferit ceai cald şoferilor blocaţi la ieşirile şi intrările în oraş.

filtru politia localaTemperaturile extrem de scăzute din aceste zile reprezintă pentru oamenii străzii adevărate capcane. Pentru a nu cădea victime gerului, poliţiştii i-au determinat pe oamenii fără adăpost să se cazeze, măcar temporar, la Centrul de Primire Urgenţe. În ultimile câteva ore, poliţiştii locali au condus la centru 8 persoane care sufereau de frig pe stradă.

De asemenea, astăzi, poliţiştii locali au fost prezenţi în filtrele formate la intrările şi la ieşirile din oraş şi au oferit ceai cald şoferilor şi pasagerilor din maşini.

Poliţiştii locali roagă cetătenii municipiului Buzau să îi sprijine în acţiunile de identificare a persoanelor aflate în pericol, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să îi contacteze la telefonul 0238/955-Dispeceratul Poliţiei Locale Buzau. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și