Publicat la: 05.01.2017. 18:15 / 801 views

POLIŢIŞTII LOCALI, CU OCHII DUPĂ PARCĂRI ILEGALE. PARCĂRILE ÎN STAŢII DE AUTOBUZ, CELE MAI AMENDATE

În ultima perioadă, şoferii buzoieni au transformat în parcare orice spaţiu, fie el cât de îngust. Nu au scăpat nici staţiile de autobuz, chiar dacă legea este extrem de explicită în acest sens. Pentru a descuraja astfel de practici, poliţiştii locali au demarat mai multe acţiuni, iar şoferii care îşi lasă maşinile parcate în staţii au fost primii vizaţi. Într-o singură zi au fost aplicate 36 de amenzi în valoare de peste 9000 de lei.

in-statieÎn nenumărate rânduri, buzoienii au reclamat obiceiurile unora dintre şoferi de a parca în staiile de autobuz spre nemulţumirea călătorilor dar şi a şoferilor. Pentru a descuraja astfel de practici, poliţiştii locali au demarat ample acţiuni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Într-o singură zi au fost aplicate amenzi de peste 9000 de lei.

Acţiunile care îi vizează pe şoferii certaţi cu legea şi cu bunul simţ au fost demarate cu câteva luni în urmă, iar până la acest moment au fost date amenzi de peste 260 de milioane de lei vechi.

Poliţiştii locali dau asigurări că şi în următoarea perioadă vor întreprinde astfel de acţiuni pentru a pune capăt unui fenomen de amploare în municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!