Publicat la: 27.08.2018. 18:28 / 732 views

POLIŢIŞTII LOCALI, ACŢIUNI PE STRĂZILE MUNICIPIULUI. PESTE 100 DE AMENZI ÎN DOAR 2 ZILE

Marfă depozitată în condiţii mai mult decât improprii, oameni ai străzii care dorm pe unde apucă, tineri care fac grătar în mijlocul străzii sau fac mizerie în locurile în care îşi petrec timpul liber. Toate aceste situaţii au fost descoperite de poliţiştii locali, care doar în weekendul trecut au aplicat peste 100 de amenzi în valoare de peste 13 mii de lei.

actiune locala 1Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost unul plin pentru poliţiştii locali. În doar două zile, au fost aplicate peste 100 de amenzi.

În timpul actiunilor, poliţiştii locali au avut în vedere grupurile de tineri ce obişnuiesc să lase mizerie în locurile în care îşi petrec timpul liber.

De asemenea, oamenii străzii care deranjează locatarii blocurilor din anumite cartiere au intrat în atenţia politistilor locali.

O situaţie deosebită a fost descoperită în cazul unui comerciant care îşi depozitează marfa într-un spaţiu mai mult decât insalubru.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor controale, dar în acelaşi timp fac un apel către cetăţeni să anunţe cea mai apropiată patrulă de poliţie locală, dacă observă persoane cu un comportament antisocial, pentru a lua măsurile legale ce se impun, sau telefonic, la „Telefonul Cetăţanului 0238-955”. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!