Publicat la: 28.12.2018. 18:20 / 1.760 views

POLIŢIŞTII, LA DATORIE DE REVELION. PESTE 200 DE AGENŢI, ÎN STRADĂ

În minivacanţa de Revelion, peste 200 de poliţişti vor fi pe stradă pentru a se asigura că buzoienii vor petrece sărbătorile în linişte. Agenţi din toate structurilevor fi la datorie, însă o atenţie sporită vor trebui să aibă cei de la arme şi explozivi pentru că vor trebui să monitorizeze comerţul de petarde, dar şi cei de la ordine publică pentru că vor trebui să fie atenţi la siguranţa buzoienilor care vor alege să petreacă sărbătorile în centrul oraşului.

dirijare trafic 02Poliţiştii fac parte din categoria celor care de obicei petrec sărbătorile la serviciu. La fel se va întâmpla şi în acest an, când peste 200 de agenti vor fi la datorie.

O atenţie sporită va fi îndreptată către comerţul cu materiale explozive, dar şi către  hoţi sau scandalagii.

De asemenea, poliţiştii le atrag atenţia buzoienilor care urmează să plece de acasă în următoarele zile să îşi asigure locuinţele pentru a nu avea surprize neplăcute la întoarcerea din vacanţă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!