Polițiști premiați și avansați în grad. 9 polițiști „veterani”, recompensați pentru că au ales să rămână în activitate

Polițiști premiați și avansați în grad. 9 polițiști „veterani”, recompensați pentru că au ales să rămână în activitate

Peste o sută de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în grad, în cadrul unui eveniment festiv desfășurat astăzi, la Sala Mare a Consiliului Județean. Conducerea IPJ Buzău a oferit și titlul de „Polițistul de onoare al anului 2022”. În cadrul ceremoniei, comisarul șef Laurențiu Pantazi a oferit premii speciale unor polițiști care, deși ar fi avut posibilitatea să iasă la pensie cu mulți ani în urmă, au ales să își continue activitatea în cadrul instituției.

Sute de agenți și ofițeri de poliție din cadrul tuturor structurilor IPJ Buzău au umplut până la refuz, astăzi, Sala Mare a Consiliului Județean. Oamenii legii au participat la o ședință festivă prilejuită de celebrarea Zilei Poliției Române. În acest cadru festiv, conducerea IPJ Buzău a oferit titlul de „Polițistul de onoare al anului”. Polițistul model a fost desemnat Adela Stoica, ofițer în cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Comisarul șef Laurențiu Pantazi a explicat și cum s-a evidențiat tânăra polițistă în ultimele luni.

Insp. pr. Adela Stoica, „Polițistul de onoare al anului”

Tot astăzi, comisarul șef Laurențiu Pantazi, șeful IPJ Buzău, a ținut să le ofere 9 diplome de excelență unor polițiști care, deși ar fi avut posibilitatea să iasă la pensie cu mulți ani în urmă, în condiții mai avantajose decât în prezent, au ales să își continuie activitatea în slujba cetățenilor.

În cadrul ședinței festive de astăzi, au fost anunțate și mult așteptatele avansări în grad. Și nu au fost deloc puține: Peste o sută de polițiști buzoieni au trecut la un grad superior.

De asemenea, s-a făcut și premierea polițiștilor care, în ultimele zile, au câștigat diverse competiții sportive la întrecerile premergătoare Zilei Poliției Române.

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită la data de 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și