Publicat la: 14.07.2017. 17:47 / 1.587 views

POLIŢIST AMENDAT PENTRU PARCARE ÎN LOC INTERZIS. REPREZENTANŢII IPJ SPUN CĂ ERA ÎN MISIUNE

O maşină de la poliţia naţională, staţionată neregulamentar în centrul oraşului, a primit amendă din partea poliţiştilor locali. Imaginile respective fac deliciul internauţilor, însă reprezentanţii IPJ susţin că maşina se afla în misiune.

politie amendataUn telespectator Campus TV ne-a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini surprinse astăzi în centrul municipiului Buzău, mai exact în spatele Catedralei Sfântul Sava. În imagini se poate observa o maşină a poliţiei naţionale care era staţionată în loc nepermis, iar poliţiştii locali l-au sancţionat pe şofer, ca pe orice cetăţean de rând.

Aceleaşi imagini au fost postate şi pe mai multe pagini de socializare, iar în comentarii sunt felicitaţi poliţiştii locali pentru curajul de care au dat dovadă. În ciuda evidentei relaxări a poliţistului din maşina, reprezentanţii IPJ le-au declarat jurnaliştilor că maşina respectivă se afla în misiune.

Maşina de poliţie care apare în imagini a fost recunoscută ca aparţinând postului de poliţie Bisoca şi nu ar fi putut fi în misiune în zona respectivă. (Mirela Copariu)

Exista 4 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. vlad spune:

  Ce realizare a gardienilor! Au pus un afis pe parbrizul unei masini de politie si, ce? Gardianul respectiv a avut orgasm cand a pus afisul pe parbriz?
  Asta-i stire??? Apropo, vedeti ca induceti oamenii in eroare – nimeni nu a fost amendat!

 2. vasile spune:

  Doamna asa-zisa reporter, de ce nu porti centura de siguranta atunci cand conduci Mercedesul sotului? Pentru ca este gardian local? Dumneata de ce opresti neregulamentar pe bd Balcescu, in zona unei cofetarii?
  Uita-te la tine in ograda si apoi fa comentarii despre altii!
  Fa un reportaj pe tema lipsei parcarilor din Buzau, daca vrei sa faci o stire si cere autoritatilor sa faca ceva in acest sens.

 3. Mir spune:

  Masina de politie de la Bisoca adusese la Tribunalul Buzau o persoana pentru a fi audiata de catre judecatori, deci era in misiune. Tribunalul nu are parcare pentru justitiabili, ci doar pentru angajatii proprii.
  Pentru nevasta gardianului local doru dumitrascu, mirela copariu: nu exista Politia nationala, ci doar Politia Romana, iar gardienii locali nu sunt politisti, ci doar niste impostori.

 4. Marius spune:

  Cum sa-l prinda taman pe cel mai vigilent politist din lume parcat aiurea? Politistul de la Bisoca iti da amenda pentru ca un bec ce lumineaza placuta de inmatriculare din spatele masinii nu functioneaza in conditiile in care el iti vede masina din fata si pe un drum pe care becurile se ard frecvent din cauza gropilor presarate din metru in metru mai exact DJ204C.Se pare ca privirea lui ca de laser vede prin masini dar nu vede un marcaj cu parcarea interzisa.Avand asemenea abilitati cred ca se va duce in misiuni si in SUA si va parca in poarta casei albe

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!