Publicat la: 28.05.2014. 21:18 / 6.761 views

PODURI RUPTE LA BECENI. LA LOCALNICII DIN TREI SATE NU SE POATE AJUNGE DECÂT PIETONAL

Ploile abundente din ultima perioadă au făcut ravagii în comuna Beceni. 

podet beceni

Un pod şi o punte au fost luate cu totul de ape după ce pilonii de susţinere au cedat în faţa viiturii formate pe râul Slănic, iar o altă punte a fost serios avariată.

Primarul a făcut demersurile necesare pentru a primi sprijin de la Guvern.

Cum însă ajutorul fie întârzie, fie nu va veni deloc, primarul la purces la cârpirea podurilor cu putinii bani ai comunei pentru a veni în sprijinul celor aproape 400 de localnici din 3 sate izolate.

Pentru construcţia unui pod nou sumele sunt uriaşe, bani de care primăria nu dispune.

În cele 3 sate izolate nu se poate ajunge decât pietonal, iar oamenii se descurcă foarte greu.

Oamenii din zonă sunt îngrijoraţi după ce au aflat de la meteorologi că urmează noi ploi abundente. Podurile si puntile ar putea fi afectate din nou, iar în plus se pot activa noi alunecări de teren.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!