Publicat la: 08.12.2017. 19:22 / 1.200 views

PODUL VADU PAŞII, CADOU DE MOŞ NICOLAE… ÎN 2018. TERMENUL A FOST AVANSAT DE ŞEFUL CJ, PETRE EMANOIL NEAGU

Podul nou de la Vadu Paşii ar urma să fie cadoul de sărbători… în iara anului viitor. A fost sintagma găsită de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, întrebat de jurnalişti despre stadiul investiţiei începute în toamnă. Lucrările vor fi finalizate înainte de termenul stabilit, a mai spus şeful CJ.

pod vadu pasii lucrari 2Aproape la toate apariţiile sale în faţa presei, preşedintele Consiliului Judeţean este întrebat despre şantierul deschis în zona podului de la Vadu Paşii, structură aflată în proces de reabilitare, în paralel cu pregătirea construirii unui nou pod, în aval, la câţiva metri distanţă. De Sfântul Nicolae, Petre Emanoil Neagu a răspuns că, în primul rând, lucrările vor fi finalizate înainte de termenul prevăzut în contract.

Mai mult, Neagu a avansat ipoteza că, în ultima lună a anului viitor, pe podul nou, care va fi ridicat peste râul Buzău, se va putea circula.

Lucrările au început în luna septembrie. Constructorul are la dispoziţie aproape doi ani pentru a realiza investiţia finanţată cu peste 26 milioane de lei, sumă provenită în mare parte din bugetul Ministerului Dezvoltării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!