Publicat la: 03.07.2018. 18:30 / 1.051 views

PODUL DE TUBURI S-A DĂRÂMAT. A VENIT APA ŞI L-A LUAT

Debitul râului Buzău a crescut atât de mult în ultimele zile încât tuburile care făceau legătura între Balastieră şi comuna Vadu Paşii au fost dislocate. Podul improvizat de firmele din zonă era utilizat, ca scurtătură, de şoferii din Scurteşti, Stănceşti dar şi din comunele Săgeata şi Robeasca. Mai mult decât atât, podul era foarte folosit de şoferii care doreau să evite aglomeraţia de la podul Mărăcineni, aflat în reparaţii.

pod tuburi vadu pasii 2Tuburile nu au mai rezistat torenţilor puternici formaţi pe râul Buzău şi, cu toată greutatea lor, au fost mişcate din loc mai mulţi metri, în aval. Podul de tuburi nu mai este practicabil de trei zile, astfel că şoferii care obişnuiau să îl tranziteze în drumul lor către Vadu Paşii, sau chiar către Moldova, sunt nevoiţi să se întoarcă din drum.

Podul va fi refăcut în următoarele zile, dau asigurări autorităţile locale din Vadu Paşii. Chiar dacă podul aparţine strict de reprezentanţii balastierei din zonă, şi Primăria Vadu Paşii cunoaşte interesul cetăţenilor, astfel că face demersuri pentru repararea urgentă a podului.

Ruperea podului de tuburi e de vină şi pentru traficul crescut din oraşul Buzău de pe Bd. Unirii şi Şoseaua de Centură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!