Publicat la: 12.10.2018. 18:22 / 1.168 views

PODUL DE LA VADU PAŞII PRINDE CONTUR. ANUL VIITOR VA FI FINALIZAT

Lucrările la podul de la Vadu Paşii, care leagă Muntenia de Moldova, sunt din ce în ce mai avansate, constructorul reuşind să depăşească norma propusă pentru anul curent. Lucrările au avansat surprinzător de repede, datorită condiţiilor meteo favorabile dar şi a interesului dat de Consiliul Judeţean Buzău care a anunţat că lucrarea va fi finalizată până în vara anului viitor.

pod vadu pasii 1Muncitorii angrenaţi în costisitorul proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Buzău lucrează deja la pila numărul patru dar şi la capetele exterioare ale podului. Au mai rămas doar câteva luni până se va circula peste râul Buzău, în paralel cu vechiul pod ,care va fi transformat în obiectiv turistic. Reprezentanţii Consiliului dau asigurări că în vara anului viitor lucrările vor fi gata.

În ciuda tuturor zvonurilor care anunţau că podul nu poate fi gata sau că nu sunt bani pentru refacerea lui, autorităţile judeţene dau asigurări că lucrarea se va termina chiar înaintea termenului limită.

Podul de la Vadu Paşii a fost închis circulaţiei rutiere din cauza structurii grav afectate. Specialiştii împreună cu autorităţile judeţene au decis restaurarea şi conservarea podului vechi, iar pentru circulaţia rutieră se ridică un nou pod. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!