Publicat la: 07.09.2017. 18:40 / 1.116 views

PODUL DE LA VADU PAŞII, O CERTITUDINE. S-A PREDAT OFICIAL AMPLASAMENTUL

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a predat, în mod oficial, către constructor, podul de la Vadu Paşii. S-a început deja amenajarea şantierului, iar constructorul a dat asigurări că în cel mult 24 de luni lucrările vor fi gata. Prezent la întâlnirea care a avut loc chiar pe pod, primarul din Vadu Paşii s-a declarat mulţumit de faptul că, în sfârşit, se va ridica noul pod.

pod in lucru 1După ce, în urmă cu o săptătmână s-a semnat ordinul de demarare a lucrărilor la podul de la Vadu Paşii, astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a mers personal la o întâlnire cu constructorul pentru predarea acestuia. Preşedintele Consiliului Judeţean a dat asigurări că lucrarea este finanţată şi va fi finalizată în 24 de luni.

Prezent la faţa locului, reprezentantul firmei de construcţii a declarat că în următoarele 24 de luni va fi gata şi noul pod ce va fi ridicat de la zero, dar şi monumentul istoric ce trebuie doar reabilitat.

Primarul comunei Vadu Paşii este cel mai mulţumit de faptul că, în sfârşit, podul se va ridica, iar şoferii vor putea circula în condiţii normale.

Anghel Saligny a construit podul de la Vadu Paşii în 1886 pentru a face legătura feroviară între Muntenia şi Moldova.  După cel de-al Doilea Război Mondial, podul a devenit unul rutier, care a funcţionat aproape o jumătate de secol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!