Publicat la: 29.01.2018. 19:28 / 1.226 views

POD ALTERNATIV, DOAR LA NEVOIE, DUPĂ ÎNCHIDEREA SENSULUI SPRE INTRAREA ÎN BUZĂU

Autorităţile au anticipat un trafic de coşmar, din primăvară, atunci când vor începe lucrările la calea de rulare şi la structura de bază a Podului Mărăcineni, pe sensul de mers către intrarea în municipiul Buzău. Practic, toată circulaţia auto va fi preluată de cealaltă parte a obiectivului care face legătura între Muntenia şi Moldova. Aceleaşi autorităţi au decis că, doar în cazul în care situaţia o va impune, se va construi o cale alternativă pentru fluidizarea traficului din zonă.

maracineni 3Comandantul Poliţiei buzoiene, instituţie care va mobiliza, zilnic, la Podul Mărăcineni mai mulţi agenţi de circulaţie, susţine că un pod provizoriu ar fi o soluţie ideală pentru a decongestiona traficul pe perioada lucrărilor.

Lucrările de amploare la Podul Mărăcineni vor demara imediat ce vremea o va permite. Termenul de start, stabilit oficial, este 1 martie, zi în care se va lua măsura restricţionării traficului auto. Între timp, însă, mai apar probleme pentru şoferi, atunci când muncitorii de la societatea responsabilă de execuţia investiţiei ies pentru a interveni la carosabil, pentru acoperirea gropilor.

Pentru moment, lucrările sub podul de la Mărăcineni, acolo unde se va realiza o amplă intervenţie de consolidare şi de reabilitare a structurii uriaşe, sunt sistate din cauza vremii. Muncitorii au reuşit doar să instaleze schelele şi să pregătească şantierul, astfel încât, peste o lună, lucrările propriu-zise să demareze în condiţii normale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!