Publicat la: 13.12.2019. 19:16 / 801 views

PNL ŞI ALDE, BĂTAIE PE FUNCŢIA DE PREFECT. DECIZIA VA FI LUATĂ DE LIDERII DE LA BUCUREŞTI

Funcţia de prefect de la Buzău este dezbătută intens la Bucureşti, între PNL şi ALDE. Este şi motivul pentru care nu a fost numit, încă, un nou şef la Casa Albă, după ce Carmen Ichim a fost demisă. Între timp, liderii liberali anunţă că primarii PNL care au semnat o listă de susţinere pentru fosta şefă a Prefecturii vor da explicaţii.

romanescuMarţi, Carmen Ichim a fost revocată din funcţie, însă de la Guvern nu a venit o nouă numire pentru funcţia de prefect. Secundul Lonard Dimian, susţinut de ALDE, se aştepta să fie desemnat noul şef al Prefecturii. Faptul că nu s-a luat această decizie este un semn că încă se mai negociază, spun liderii liberali de la Buzău.

La Buzău, între PNL şi ALDE nu există un dialog. Nici nu va fi o colaborare, spun şeful liberalilor.

Pe de altă parte, conducerea organizaţiei va analiza şi gestul celor trei primari PNL care au semnat un tabel, alături de zeci de primari PSD, listă care a însoţit un memoriu trimis ministrului de Interne, căruia i s-a cerut să nu o demită pe Carmen Ichim.

Până la numirea unui nou şef la Casa Albă, prerogativele de prefect au fost preluate de subprefectul Leonard Dimian. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!