PNL BUZĂU ŞI-A STABILIT CANDIDAŢII. OBIECTIV: UN SENATOR ŞI TREI DEPUTAŢI

PNL BUZĂU ŞI-A STABILIT CANDIDAŢII. OBIECTIV: UN SENATOR ŞI TREI DEPUTAŢI

PNL Buzău şi-a stabilit lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Doi dintre aspiranţi sunt de la Centru, iar ceilalţi sunt membri ai organizaţiei judeţene. Fostul ministru al Apărării, Teodor Atanasiu şi liderul liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu, deschid listele. Obiectivul propus pentru alegerile din decembrie este obţinerea unui mandat de senator şi trei de deputat. Responsabilii PNL au anunţat şi faptul că trei dintre consilierii judeţeni vor fi excluşi din partid.

pnl-1După o şedinţă a Comitetului Executiv ţinută ieri, liderii liberali au organizat o conferinţă de presă pentru a anunţa că au definitivat lista pentru alegerile parlamentare.

La o primă vedere, se constată că din schemă a ieşit actualul deputat Erland Cocei, singurul parlamentar liberal de Buzău rămas în funcţie, după ce ceilalţi au dispărut de pe scena politică din cauza problemelor din Justiţie.

În schimb, pe primul loc la Senat îl regăsim pe Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedinte PNL la nivel naţional, iar pentru Camera Deputaţilor lista este deschisă de liderul liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu.

Pe un loc eligibil se află şi un alt trimis de la Centru, Antonel Tănase, secretar de stat, Ministerul Transporturilor, trezorier şef PNL, locul doi la Deputaţi. Tănase este urmat de Larisa Ene, fermier în zona Grebănu.

Obiectivul pentru alegerile parlamentare a fost menţionat de fostul ministru al Apărării Teodor Atanasiu.

La conferinţa de presă de ieri, conducerea PNL a anunţat şi faptul că Ioan Caton Mateeşescu, Dorin Bădulescu şi Ioan Nicolae vor fi excluşi din partid, ca urmare a atitudinii critice avute în ultima perioadă faţă de deciziile organizaţiei. Prin urmare, cei trei consilieri judeţeani îşi vor pierde funcţiile.

Lista de candidaţi votată în forul executiv de la Buzău va fi supusă aprobării structurilor de la nivel central. PNL este prima formaţiune care îşi anunţă aspiranţii la posturile de senatori şi deputaţi pentru scrutinul din decembrie. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “PNL BUZĂU ŞI-A STABILIT CANDIDAŢII. OBIECTIV: UN SENATOR ŞI TREI DEPUTAŢI

  1. , what would be really scary is going out into space and finding… noth;ng.What&#8217is inspiring, though, is how so many people are working in so many ways to protect wild species. And there is hope, even for the panda, if enough people care that it has an impact on what societies do.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și