Publicat la: 04.06.2019. 18:27 / 966 views

PLOAIA A FĂCUT PRĂPĂD ÎN JUDEŢ. MAI MULTE GOSPODĂRII AU FOST INUNDATE

Inundaţii în judeţul Buzău, după ploile din ultimele 24 de ore. Cele mai mari pagube s-au produs în zonele de munte ale judeţului, la Chirleşti-Nehoiu, Tisău-Valea Caprei dar şi în zona Pătârlagele. Drumul care face legătura între oraş şi comuna Colţi a fost inundat de aluviuni, devenind aproape impracticabil.

inundatie siteMai multe curţi din Chirleşti, sat ce aparţine de Nehoiu, au fost inundate, azi dimineaţă, din cauza ploilor abundente. De asemenea, apa a intrat şi în Căminul Cultural din localitate dar şi în câteva magazine. Şi Drumul Naţional 10, în zona Cislău, a fost inundat. În zonele afectate au intervenit efective de pompieri, jandarmi şi poliţişti. Tot din cauza volumului mare de precipitaţii, drumul care face legătura între Pătârlagele şi Colţi a devenit aproape impracticabil, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi

Instituţia Prefectului a convocat Comitetul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor şi monitorizează permanent situaţia din zonele afectate.

Buzăul s-a aflat în ultimele două zile sub avertizare cod portocaliu de vreme severă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!