Publicat la: 09.07.2019. 18:13 / 1.022 views

PLEACĂ ASOLTANEI, VINE ŞANIA. FOSTUL INTERNAŢIONAL, CA ŞI TRANSFERAT LA HC BUZĂU

Transfer spectaculos, reuşit de HC Buzău. Interul stânga Alin Șania a semnat cu gruparea buzoiană, după ce, în ultimele două sezoane evoluase la Poli Timişoara. Olteanul, acum în vârstă de 36 de ani, a anunţat pe un portal de socializare că se desparte de gruparea alb-violet.

alin sania poliAlin Şania a mai jucat la Minaur, Dunărea Călăraşi, Steaua şi Dinamo în Liga Naţională, cu ultimele două echipe reuşind să câştige şi titlul de campion.

În ultimul sezon, jucătorul a câştigat Cupa României cu Poli Timişoara. Meciul de referinţă pentru Alin rămâne returul Rusia – România, din play-off-ul pentru calificarea la Mondialul din 2011, în urma căruia naţionala a făcut pasul pentru ultima dată la un turneu final. Atunci, interul stânga a  fost declarat omul meciului, cu 8 goluri.

Pe lîngă cele mai galonate echipe din România, Şania şi-a trecut în CV şi o experienţă în Dubai.

Alături de interul stânga, HC Buzău a realizat alte patru transferuri. Este vorba despre francezul Fabacary Dieme (Valence), George Alexandru (CSM Bucureşti), Zamfir Dumitrana (CSM Alexandria) şi Alexandru Tălmaciu (CNOT Braşov). (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!