Publicat la: 21.12.2016. 18:18 / 1.783 views

PLÂNGERE PENALĂ PENTRU PREFECTUL JUDEŢULUI. AURELIA MITREA ESTE ACUZATĂ DE ABUZ

Plângere penală pe numele prefectului de Buzău. Aurelia Mitrea este acuzată de abuz de către directoarea Casei de Pensii, astfel că s-a ales cu plângere la DNA, Ministerul Muncii şi Ministerul Administraţiei şi Internelor. Conducerea Casei de Pensii o acuză pe actuala prefectă că şi-a depăsit atribuţiile de serviciu prin efectuarea unui control la instituţia la care a lucrat înainte de a ocupa scaunul de trimis al Guvernului în teritoriu.

mitreaPrefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea, s-a ales cu plângere penală după vizita intempestivă făcută la Casa de Pensii la începutul lunii. Carmen Androne, directorul Casei de Pensii Buzău, cea care consideră că prefectul şi-a depăşit atribuţiile, a depus plângere penală împotriva şefei de la Casa Albă.

Directorul Casei de Pensii a depus la DNA o plângere penală pe numele Aureliei Mitrea pentru depăşirea competenţelor în ceea ce priveste atribuţiile de control. De asemenea, directorul de la Casa de Pensii a reclamat-o pe fosta sa subalternă şi superiorilor din cadrul Ministerului Administraţiilor şi Internelor. Prefectul judeţului Buzău s-a ales cu plîngere penală după ce la începutul acestei luni a făcut o vizită de lucru fulger la Casa de Pensii, în ciuda faptului că nu are aceste atribuţii în fişa postului. Mai mult decât atât, a refuzat să semneze registrul de control şi să prezinte un ordin de serviciu pentru aşa zisul control.

Pe 8 decembrie, prefectul Aurelia Mitrea a trimis prin fax o înştiinţare prin care anunâa că în cîteva ore va ajunge la Casa de Pensii pentru un control. Mai mult decât atât, prefectul de Buzău atenţiona conducerea Casei de Pensii să nu informeze presa. La final, prefectul Aurelia Mitrea nu a mai recunoscut că a fost vorba despre un control, ci doar despre o vizită la foştii colegi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!