Publicat la: 30.09.2016. 17:01 / 2.955 views

PILOT GĂSIT MORT LA BOBOC. PROCURORII MILITARI AU DESCHIS O ANCHETĂ

Un pilot a fost găsit mort, astăzi, într-o cameră a Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc. Procurorii militari au descins la unitate şi au demarat o anchetă. Primele indicii conduc spre o moarte din cauze naturale, fiind exclusă varianta unei agresiuni. Pilotul avea 39 de ani şi era detaşat de la Baza Aeriană Otopeni pentru a face cursuri de perfecţionare la Buzău.

pilotEste anchetă militară la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, după ce, azi-dimineaţă, un pilot a fost găsit fără suflare, în camera în care era cazat. Este vorba despre un ofiţer, în vârstă de 39 de ani, de la Baza Aeriană Otopeni, venit la unitatea din Boboc, pentru a urma cursuri de perfecţionare.

La raportul de dimineaţă ar fi fost declarat prezent, însă, ulterior s-a constatat lipsa acestuia de la orele de curs. După câteva minute de căutări prin unitate, colegii l-au găsit fără suflare, într-un dormitor. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Buzău, unde urmează să se stabilească ce a cauzat decesul.

Surse militare spun că ar fi vorba despre o problemă medicală. În acest caz, este foarte posibil ca ancheta procurorilor să se extindă în privinţa modului în care pilotul a primit avizul medical, dacă suferea de anumite afecţiuni incompatibile cu activitatea sa şi se va constata dacă boala respectivă putea fi depistată din timp. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!