Publicat la: 27.05.2014. 20:43 / 8.505 views

PIETON ACCIDENTAT DE O DUBĂ CU VIN. DIN CAUZA VITEZEI, VEHICULUL A AJUNS PE TROTUAR

Accidentul s-a produs în jurul orei 9, pe DN2 E85 la intrarea in Maracineni. Un focşănean de  58 de ani, şofer al unei dubiţe incarcata cu vin a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un pieton care circula pe trotuar.

accident tanarPotrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului este şoferul dubiţei, care circula cu viteză într-o curbă cu vizibilitate redusă.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Urgenţe, pietonul, un tânăr din localitatea Mărăcineni, în vârstă de 20 ani, se află în stare foarte gravă la spital. Şi şoferul dubiţei a suferit răni serioase care nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului spun că şoferul autoutilitarei nu consumase băuturi alcoolice. După accident s-a circulat alternativ, pe un singur sens, timp în care poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!