Publicat la: 17.04.2018. 18:12 / 944 views

PIAŢĂ NOUĂ LA CRÂNG. VA FI INAUGURATĂ SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Lucrările de amenajare a noii pieţe din cartierul Crâng se apropie de finalizare. Construcţia halei este gata şi drumarii de la Urbis asfaltează zona adiacentă. Este posibil că inaugurarea oficială să aibă loc săptămâna viitoare, în prezenţa primarului Constantin Toma.

piata crang 1Lucrătorii de la Urbis Serv asfaltează zona adiacentă Pieţei Crâng, care este schimbată în întregime. Noua construcţie este finalizată şi se mai fac ultimele retuşuri înainte de inaugurare.

Modernizarea complexului a început încă din luna noiembrie a anului trecut, când a fost demontat cortul în care funcţiona vechea piaţă.

Noua hală a fost prevăzută cu boxe moderne în care producătorii şi comercianţii îşi vor putea păstra marfa în condiţii optime.

De asemenea, pe timpul iernii hala va fi încălzită astfel încât oamenii să nu mai sufere de frig, ca în anii anteriori, iar produsele să nu îngheţe.

Cel mai probabil, de săptămâna următoare, locuitorii Cartierului Crâng îşi vor putea face cumpărăturile la piaţa din cartier şi nu vor mai fi obligaţi să parcurgă distanţa până la Piaţa Centrală. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!