Publicat la: 11.01.2019. 19:16 / 1.223 views

PIAŢA, GOLITĂ DE FRIG. COMERCIANŢII SE PLÂNG DE CONDIŢII

De obicei, în zilele de vineri, Piaţa Centrală se transforma într-un adevărat furnicar. Astazi, lipseau şi clienţii, dar şi comercianţii. Cei din urmă se plâng de frig, dar şi de condiţiile în care trebuie să lucreze şi să îşi depoziteze marfa. Conducerea Pieţe Târguri şi Oboare anunţă că se încearcă o modernizarea a Pieţei Centrale în acest an.

piata iarna 3Frig, curent, foarte multe tarabe acoperite cu pături, comercianţi puţini, iar cumpărători la fel de puţini. Acestea erau condiţiile astăzi la prânz în Piaţa Centrală, în ciuda faptului că vinerea, de obicei, era aglomeraţie. Oamenii se plâng de preţuri şi de condiţii.

Pentru acest an, societatea Pieţe Târguri şi Oboare încearcă să găsească o soluţie pentru a îmbunătăţii condiţiile.

Conducerea Pieţe Târguri şi Oboare anunţă că în acest an mai multe obiective intrate de curând în adrministarea societăţii vor fi modernizate şi vor fi create condiţii normale de muncă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!