Publicat la: 15.01.2020. 19:24 / 1.065 views

PIAŢA CENTRALĂ, GATA ÎN LUNA FEBRUARIE. COMERCIANŢII NU VOR MAI SUFERI DE FRIG

Veste bună din partea directorului Pieţe Târguri şi Oboare. Lucrările demarate în Piaţa Centrală vor fi finalizate în luna februarie, iar comercianţii se vor putea bucura de o atmosferă mai caldă. De asemenea, se dau asigurări că după închiderea pieţei temperatura va fi una constantă, iar marfa nu va mai îngheţa pe tarabe.

piata 4 piata 1

După mulţi ani în care au suferit de frig iarna şi de căldură vara, în sfârşit comercianţii din Piaţa Centrală se vor putea bucura de condiţii optime. Directorul Pieţe Târguri şi Oboare anunţă că lucrările începute anul trecut vor fi finalizate în luna februarie.

Proiectul de reabilitare a pieţei va fi realizat de cel care a gândit şi acoperişul actual, inginerul Viorel Constantinescu. Potrivit proiectului, se are în vedere şi montarea unor dispozitive de ventilaţie.

Procesul de modernizare a fost întârziat de numeroasele avize solicitate, Piaţa Centrală aflându-se pe lista monumentelor istorice. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!