Publicat la: 28.12.2016. 15:39 / 872 views

PETARDE CONFISCATE ÎN PIAŢA CENTRALĂ. POLIŢIŞTII LOCALI AU GĂSIT 25.000 DE POCNITORI

În preajma sărbătorilor, poliţiştii loacali îşi îndreaptă atenţia şi către potenţialii vânzători de materiale pirotehnice declarate periculoase şi interzise de la comercializare. În timpul unei astfel de acţiuni, poliţiştii locali au descoperit în Piaţa Centrală două persoane care aveau pregătite să vândă aproape 25 de mii de petarde. Marfa a fost confiscată înainte de a ajunge la vânzare.

tigari-petardeCaptură importantă a poliţiştilor locali. Cu ocazia unei razii în Piaţa Centrală aceştia au descoperit două persoane care deţineau şi intenţionau să vândă petarde, pocnitori şi ţigări de contrabandă.

În urma verificărilor, poliţiştii locali au descperit o cantitate impresionantă de materiale pirotehnice periculoase şi interzise de la comercializare.

Poliţiştii locali vor avea în vedere în următoarea perioadă toate zonele cunoscute pentru faptul că sunt frecventate de persoane care comercializează astfel de produse. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!