Publicat la: 01.12.2018. 13:09 / 949 views

PESTE 7.000 DE BUZOIENI LA PARADĂ. AUDIENŢĂ RECORD DE CENTENAR, PE CALEA ERORILOR

Record de audienţă la Buzău, la manifestarea de Centenar. Peste 7.000 de buzoieni au asistat la parada militară organizată în premieră pe Calea Eroilor.

copii defilare 5

Mii de buzoieni au ajuns pe Calea Erorilor, la data începerii manifestărilor de Centenar. Cu puţin timp înainte de startul evenimentului, pe cer au putut fi admirate 15 lebede care au trecut chiar deasupra zonei unde a fost concentrată toată manifestarea.

Momentul defilării a întrârziat cu câteva minute, dar a meritat toată aşteptarea.

În premieră, anul acesta, manifestările de 1 decembrie au fost organizate pe Calea Eroilor, ceea ce a permis unui număr foarte mare de buzoieni să fie prezenţi la eveniment.

Cei mai încântaţi de defilare au fost copiii.

În public au fost emoţii mari pentru cei care i-au văzut pe cei dragi defilând pe Calea Eroilor.

Autorităţile estimează că peste 7.000 de buzoieni au participat la marele eveniment de pe Calea Erorilor.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!