Publicat la: 06.07.2017. 18:31 / 1.039 views

PESTE 500 DE CANDIDAŢI LA TITULARIZARE. CONCURENŢĂ MARE LA EDUCATORI ŞI ÎNVĂŢĂTORI

După elevi, vine rândul profesorilor să intre în examen. Peste 500 de candidaţi  s-au înscris la titularizare în acest an. Inspectoratul Şcolar a scos la bătaie 700 de posturi întregi sau fracţii de ore. Cea mai mare concurenţă se înregistrează la educatori şi învăţători.

titularizareSăptămâna viitoare este programată testarea scrisă a examenului de titularizare. La concurs vor participa peste 500 de candidaţi, cei mai mulţi înscrişi pentru posturile de învăţători şi educatori.

Numărul de posturi valabile pe o perioadă nedeterminată este 60, însă există sute de locuri pentru suplinitori.

Pentru a se completa necesarul de la nivelul judeţului, la atribuirea posturilor pe perioadă determinată sau a orelor răzleţe vor putea participa şi candidaţi din sesiunile trecute.

Pentru a aspira la un post tituralizabil, un candidat trebuie să obţină minimum nota 7, iar pentru suplinitori să aibă peste nota 5. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!