Publicat la: 09.12.2016. 18:31 / 871 views

PESTE 390.000 DE BUZOIENI SUNT AŞTEPTAŢI LA URNE. 427 DE SECŢII DE VOTARE, AMENAJATE ÎN JUDEŢ

Peste 390 de mii de buzoieni sunt aşteptaţi duminică la urne. La nivelul judeţului vor fi amenajate 427 de secţii. Prefectura este pe ultima sută de metri cu pregătirea scrutinului. Operaţiunea de distribuire a sacilor cu buletinele de vot a început astăzi.

buletine-vot-1Astăzi a început distribuirea buletinelor de vot. Responsabilii administraţiilor locale au mers la sediul Prefecturii unde au fost depozitaţi sacii cu buletine şi sacoşele cu ştampile, timbre autocolante, rechizite şi procese-verbale. Primii saci au fost ridicaţi pentru secţiile de votare din municipiul Buzău.

La nivelul judeţului Buzău vor fi amenajate 427 de secţii de votare. Pe listele electorale permanente sunt trecuţi peste 390.000 de cetăţeni cu drept de vot.

Pentru judeţul nostru au fost tipărite aproape 870.000 de buletine de vot. Duminică, secţiile vor fi deschise la ora 7.00 până la ora 21.00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!