Publicat la: 28.10.2020. 19:23 / 271 views

PESTE 300 DE CAZURI, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ. EVOLUȚIA COVID, ÎNGRIJORĂTOARE LA NIVELUL JUDEȚULUI

ambulanta si smurdJudețul Buzău a depășit rata de infectare de 1 la mia de locuitori, potrivit situației cazurilor de COVID înregistrate în ultimele două săptămâni. Ne aflăm în continuare pe un trend ascendent, iar datele raportate de D.S.P. sunt din ce în ce mai îngrijorătoare.

Astăzi, avem un număr record de îmbolnăviri pentru ultima perioadă. Nu mai puțin de 56 de cazuri noi au fost anunțate de autoritățile din sănătate, în ultimele 24 de ore.  

În aceste condiții, evoluția COVID de la nivelul județului Buzău este din ce în ce mai îngrijorătoare. Numai în ultima săptămână, au fost confirmate peste 300 de cazuri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!