Publicat la: 26.01.2018. 19:25 / 880 views

PESTE 100 DE BULETINE PE ZI. S-A LUCRAT LA FOC AUTOMAT LA EVIDENTA PERSOANELOR

După aglomeraţia specifică Sărbătorilor, funcţionarii de la Evidenţa Persoanelor se bucură de zile mai uşoare la locul de muncă. Media solicitărilor de cărţi de identitate a fost de peste o sută pe zi în anul 2017. Numărul cererilor din mediul rural a scăzut faţă de anii anteriori.

buletine 1Anul trecut, numărul persoanelor care au apelat la serviciile Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a fost aproape de cel înregistrat în 2016.

În 2017, peste 22.000 de persoane au primit noi cărţi de identitate.

Solicitările din mediul rural sunt în scădere, asta pentru că nu au mai existat multe cereri pentru staţiile mobile, sistem ce poate fi asigurat de Direcţia de la Buzău. 

Pe de altă parte, anul 2017 a venit cu tarife mai ieftine pentru eliberarea documentelor.

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din cadrul municipiului Buzău are arondate şi 28 de comune din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!