Publicat la: 31.07.2017. 18:18 / 2.108 views

PESTE 1.600 DE ABSOLVENŢI ÎN ŞOMAJ. EI VOR BENEFICIA DE 250 DE LEI, TIMP DE 6 LUNI

somaj 1Perioada înscrierilor pentru ajutorul de şomaj s-a încheiat, iar zilele acestea absolvenţii de liceu care au depus dosare revin la Agenţia Locală pentru a solicita plata indemnizaţiei. Peste 1.600 de tineri au intrat anul acesta în evidenţele A.J.O.F.M. Buzău, după ce şi-au completat fişele prin care au devenit şomeri.

Dacă unii dintre ei vor alege să meargă la facultate, alţii vor prefera să rămână acasă şi să îşi caute un loc de muncă.

Pentru absolvenţii ce vor rămâne în şomaj, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă va încerca stimularea lor prin cursuri de calificare, dar şi încurajarea agenţilor economici să-i recruteze, pentru a beneficia de mai multe facilităţi fiscale.

Indemnizaţia de şomaj pentru absolvenţi este de 250 de lei şi se acordă timp de şase luni, cu excepţia tinerilor care se înscriu la facultate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!