Percheziții de amploare. Cum introduceau drogurile în țară cinci buzoieni stabiliți în Spania

Percheziții de amploare. Cum introduceau drogurile în țară cinci buzoieni stabiliți în Spania

O grupare infracțională specializată în traficul de droguri a fost destructurată de anchetatorii din Buzău. Este vorba de cinci persoane, rude, respectiv un unchi și nepoții săi, din comuna Poșta Câlnău.

Traficanții făceau rost de substanțele interzise, în special cannabis, din Spania, și le trimiteau în Buzău prin firme de curierat, ascunse în diverse colete. Un astfel de colet, plin cu droguri, a fost interceptat de anchetatori în martie, anul trecut. În pachetul destinat rudelor și cunoscuților traficanților, anchetatorii au găsit peste 3 kg de droguri.

Polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. au continuat cercetările, care au culminat, zilele trecute, cu zeci de percheziții în județ. Au descins la imobilele celor cinci suspecți, dar și la locuințele persoanelor de care se foloseau aceștia pentru a aduce drogurile în județ, adică la persoanele pe numele cărora erau trimise pachetele cu droguri.

Cei cinci indivizi, cercetați pentru trafic și deținere de droguri, au fost conduși la sediul DIICOT Buzău, pentru audieri. În urma cercetărilor, trei dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore iar ceilalți se află sub control judiciar.

Un comentariu la: “Percheziții de amploare. Cum introduceau drogurile în țară cinci buzoieni stabiliți în Spania

  1. Miliția are mare noroc cu “sifonul’ ,altfel ar scrie amenzi prin piața centrală la băbuțe 😂😂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și