PEPINIERA C.S.S. UN CLUB CU TRADIŢIE ŞI PERFORMANŢE

PEPINIERA C.S.S. UN CLUB CU TRADIŢIE ŞI PERFORMANŢE

Este printre puţinele cluburi din ţară care se pot lăuda cu un sportiv medaliat olimpic, dar şi cu numeroase medalii naţionale, europene şi internaţionale. La Clubul Sportiv Şcolar din Buzău se formează, an de an, generaţii de peformeri, pregătite de antrenori cu zeci de ani de activitate. De aici au pornit şi fraţii Burtanete, care fac acum senzaţie la gimnastică.

css 1 css 3

În sala de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar îi regăsim, aproape zilnic, pe antrenorii care descoperă talente de ani buni.

Dragoş Bîrzu este antrenorul care i-a pregătit pe deja cunoscuţii fraţi Burtanete, cei mai buni gimnaşti români din acest moment.

Fraţii Burtanete sunt acum legitimaţi la Gloria. Antrenorul care i-a descoperit are încredere că gemenii vor avea rezultate şi mai bune.

Pentru a ajunge la performanţe, sacrificiile sunt mari atât din partea sportivilor, cât şi a antrenorilor.

Clubul Sportiv Şcolar Buzău are una dintre cele mai moderne săli de gimnastică din ţară. Aici se antrenează şi actualul dublu campion la Campionatul Naţional Individual de Gimnastică Artistică Masculină – Juniori III, II şi I. 

Lângă sala de gimastică se află sala de antrenamente pentru alte discipline sportive. Recent, suprafaţa de joc a fost schimbată, investiţia fiind asigurată din bugetul Primăriei.

Pe lângă gimnastică, la C.S.S. Buzău se fac volei, baschet, atletism, tenis de masă, handbal şi lupte. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și