Județul a fost împânzit cu panouri electorale în care Ionela Dobrică susține că votează…peste tot

Județul a fost împânzit cu panouri electorale în care Ionela Dobrică susține că votează…peste tot

E tînără, frumoasă, blondă, dar mai ales fata lui tata. Iar cînd tata se numește Dumitru Dobrică, nabab de Buzău, visezi că totul e posibil. Chiar să devii deputat la doar 23 de ani, altfel vîrsta minimă pentru a intra în Parlament. Mai ales că tata are suficienți bani pentru a pompa acolo unde trebuie pentru ca „prințesa de Buzău” să-i calce pe urme odraslei agramate a lui Băsescu. Dar n-am fi băgat-o în seamă pe fata lui Dobrică dacă nu ne-ar fi sărit în ochi panourile electorale care au împînzit județul în care juna Ionela ne anunță singură că pe 10 iunie va vota în fiecare comună. De treci prin Costești, Cochirleanca, Ziduri, Movila Banului etc., afli că în fiecare localitate Ionela votează. Și ne spune acest lucru prin imense meșe postate în locuri bine alese, pe căile importante de comunicație. E cumva un anunț voalat că pe 10 iunie brigăzile roșii, conduse de Ionela Dobrică, vor trece și vor vota prin localitățile județului ? O anunțăm pe tînăra politiciană pesedistă că în legea electorală la art. 56 (1) „fapta unei persoane de a vota fără a avea drept de vot ori de a vota de două sau mai multe ori în ziua alegerilor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”. Ionela e domiciliată în municipiul Buzău și nu poate vota decît, cel mult, aici.

Ionela luată la ochi și de „Pro-Democrația”:
„Solicităm desființarea panourilor respective!”

Panourile publicitare electorale cu Ionela Dobrică au fost sesizate și sancționate inclusiv de Asociația Pro-Democrația Buzău care a emis un comunicat pe această temă: „Acest tip de comportament este un truc ieftin ce contravine principiilor democratiei si valorilor civice. Asociatia Pro Democratia Buzau dezaprobă modalitatea în care se face afișaj electoral. Solicităm public desființarea panourilor respective, întrucât considerăm că reprezintă în primul rând publicitate electorala pentru alegerile generale din toamnă și în plan secund pentru cele locale din 10 iunie. În caz contrar ne vom manifesta împotrivă în toate formele pe care democrația si legislația în vigoare ni le permit”.

Ionela răspunde printr-un atac:
„Pro-Democrația face jocuri politice”

La aceste acuze, Ionela Dobrică a răspuns printr-un atac: „Asociația Pro-Democrația nu face altceva decît să se implice în campania electorală. Cred ca Asociația Pro Democratia Buzău a depășit rolul unei organizații neguvernamentale și face jocurile unor politicieni implicați in campania electorala. Dacă aceste acuzații nu încetează, voi lua toate masurile pentru a informa Consiliul de Conducere al Asociației Pro Democrația cu privire la activitățile electorale ale filialei din Buzău”.

Cezar Preda despre Ionela:
„Beizadelele nu mai primesc Porsche ci locuri de parlamentar”

Ionela Dobrică a intrat în clinci și cu Cezar Preda. „Beizadelele României nu mai primesc de la părinții lor cadouri precum Jaguar, Porsche, Bentley. Vor primi cadouri locuri de parlamentar. Asta se primește la 23 de ani, fie ca ești fată, fie ca ești băiat – «Hai să-ți dea tata un loc în Parlament. Ce problemă e pentru mine să bag un milion de euro să fac fetița mea parlamentar?» a declarat Cezar Preda.

Ionela i-o taie și lui Preda:
„E un perdant în politică”

Ionela Dobrică i-a răspuns acid și acestuia: “În cei 20 de ani de când face politică Cezar Preda nu poate spune trei lucruri bune pe care le-a făcut pentru Buzău. Din cauza lui Cezar Preda și a politicienilor precum Cezar Preda, oamenii și-au pierdut încrederea în partide, iar tinerii stau departe de politică. Cezar Preda trebuie să facă un pas în spate. Buzoienii nu îl mai vor. A candidat la primăria Buzău și a pierdut. A candidat la CJ și a pierdut. Cezar Preda candidează acum pentru a treia oară și va pierde din nou. Buzăul nu are nevoie de politicieni precum Cezar Preda”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și