Pentru Alexandra! Concerte caritabile în parcurile din Buzău

Pentru Alexandra! Concerte caritabile în parcurile din Buzău

Un concert caritabil de excepție a fost susținut, vineri, în  Parcul Marghiloman. Buzoienii cu suflet mare au fost prezenți pentru a fi alături de Alexandra, adolescenta în vârstă de 12 ani care se luptă cu cancerul. Spectacolul integral va fi difuzat în weekend, la Campus TV.

La doar 12 ani, Alexandra se luptă cu o boală cumplită: cancer cu metastaze, și are nevoie de peste 90.000 de euro pentru tratamentul integral. Asociația Caritabilă “Totul Va Fi Bine” a rămas alături de Alexandra în tot acest timp, făcând tot posibilul ca familia să își permită orice tratament de care fata lor are nevoi, astfel că vineri, în Parcul Marghiloman, a avut loc un concert caritabil.

Pe scenă au urcat Dana Dobre, Adrian Barbu, Simona Bănică, Dora Ungureanu, Gabriela Cristea, Angela Lazăr, Cristina Nicolae, Daniela Matache, trupa Cinci, Maria Grosaru alături de Irina Zota, Bianca Mihai și Joey, Maria Ilie, Ilona Necula, Irina Pătrașcu, Miruna Homoc și grupul Happy Kids.

Invitatul special, care s-a alăturat concertului caritabil, a fost Aurelian Temișan.

În urma evenimentului, în urnă s-au strâns peste 16.000 de lei și 330 de euro.

Duminică a fost organizat și un spectacol pentru copii în Parcul Crâng, tot în scop caritabil, pentru a strânge suma necesară încât Alexandra să își câștige șansa la o viață normală.

Puteți dona în continuare în conturile de mai jos sau puteți accesa site-ul www.asociatiatotulvafibine.ro pentru mai multe opțiuni.

Concertul susținut pentru a o sprijini pe Alexandra va fi difuzat în weekend, la Campus TV.

ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877

RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR)

Cu mențiunea : Alexandra

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și