Publicat la: 25.08.2017. 18:14 / 928 views

PENSII MAI MARI, DUPĂ RECALCULARE. PESTE 3.000 DE CERERI REZOLVATE FAVORABIL

Peste 3.000 de buzoieni au primit pensii mai mari în acest an, după ce au solicitat recalcularea veniturilor. Este o practică des întâlnită la Casa Judeţeană de Pensii, instituţie care are în lucru sute de cereri lunar. Pentru recalcularea pensiilor sunt necesare mai multe condiţii.

casa pensiiUn prim criteriu ce stă la baza recalculării se referă la persoanele care după pensionare au mai activat în câmpul muncii şi au mai contribuit, astfel, la bugetul de stat.

Alţii solicită un nou calcul în baza unor adeverinţe procurate de la foştii angajatori, documente pe care, la momentul pensionării, nu le-au putut procura.

Sute de cereri de recalculare ajung lunar la Casa Judeţeană de Pensii. În majoritate, dosarele sunt rezolvate în favoarea solicitanţilor.

Funcţionarii Casei de Pensii îi sfătuiesc pe buzoienii care nu primesc anumite adeverinţe ce i-ar putea ajuta la recalcularea pensiilor să dea în judecată foştii angajatori care refuză eliberarea documentelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!