PE CÂND ŞI CELELALTE CONSOLIDĂRI? RĂMÂN “NEATACATE” MULTE ZONE DE PE DN 10

PE CÂND ŞI CELELALTE CONSOLIDĂRI? RĂMÂN “NEATACATE” MULTE ZONE DE PE DN 10

Punctul de alunecare Măgura de pe DN 10, la care au început deja lucările de consolidare, este una din cele 25 de porţiuni ale şoselei Buzău – Braşov unde au fost semnalate probleme la infrastructură din cauza calamităţilor. Nu sunt veşti, însă, cu privire la demararea reabilitării pentru celelalte tronsoane de drum afectate de alunecări.

lucrari magura 1Consolidarea versantului de la km 26+800 de pe DN 10, în punctul Măgura, a fost cerută cu insistenţă de către autorităţile judeţene, fiind considerată cea mai urgentă intervenţie pentr refacerea şoselei afectate de alunecări. Pe listă, însă, sunt alte 24 de puncte cu probleme pe drumul naţional ce leagă Buzăul de Braşov.

Pentru doar două zone, din resursele secţiei de la Buzău a Drumurilor Naţionale, se vor face lucrări de întreţinere în acest an. Pentru restul de porţiuni de şosea cu alunecări vor fi făcute demersuri tot către Compania Naţională.

Ieri, în prima zi de intervenţie majoră în punctul Măgura, şefa de la Casa Albă a făcut o vizită în teren pentru a vedea modul în care decurg lucrările şi pentru a anunţa constructorul că va monitoriza şantierul, astfel încât consolidarea să se finalizeze mai repede. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și