Publicat la: 07.06.2019. 18:22 / 725 views

PE BICICLETĂ, LA VADU PAŞII. ŞOSEAUA VADU PAŞII VA BENEFICIA DE PISTE PENTRU BICICLIŞTI

Lucrările la Şoseaua Vadu Paşii, ultimul drum de pământ care va fi asfaltat anul acesta, sunt avansate. Pe toată lungimea drumului vor fi amenajate trotuare, dar şi o pistă pentru biciclişti. Cel mai probabil, şoseaua Vadu Paşii va fi gata la termenul stabilit, până la sfârşitul lunii august, când se va finaliza asfaltarea ultimului lot de 9 străzi de pământ din Buzău.

sosea vadu pasii 1Lucrările de reabilitare şi de asfaltare a Şoselei Vadu Paşii se află într-un stadiu destul de avansat, după ce, într-un prim stadiu, s-a intervenit la infrastructură.

Lucrările de pregătire pentru asfaltarea şoselei Vadu Paşii au fost demarate încă de la finele anului trecut, dar au fost întrerupte din cauza unor probleme la infrastructură.

Pentru rezolvarea acestora, a fost necesară efectuarea unor operaţiuni suplimentare.

Circulaţia auto pe şoseaua Vadu Paşii se desfăşoară în regim de şantier, din ambele sensuri de mers.

Odată cu începerea lucrărilor de asfaltare, poliţia rutieră va institui unele restricţii de circulaţie.

Termenul final de execuţie pentru lotul 5, alcătuit din 9 străzi de pământ, printre care şi şoseaua Vadu Paşii, este sfârşitul lunii august. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!