Publicat la: 13.06.2018. 17:36 / 738 views

”PE 30 AUGUST, PODUL VA FI FUNCŢIONAL!”, ASIGURĂRI PENTRU PREFECT DIN PARTEA CONSTRUCTORULUI

Pe 30 august, Podul de la Mărăcineni va fi funcţional, au asigurat responsabilii firmei contructoare, la o şedinţă convocată, ieri, la Casa Albă. Prefectul Carmen Ichim susţine că va monitoriza în continuare modul în care decurg lucrările, astfel încât să fie respectat termenul de finalizare a reabilitării.

pod maracineni camion prafDupă întâlnirea de ieri cu toţi responsabilii de lucrare, şefa de la Casa Albă vine cu o veste bună, bazată pe situaţia din teren, precum şi pe angajamentele luate de reprezentanţii societăţii constructoare.

Intervenţiile la pod sunt în grafic, a asigurat constructorul, care nu a recunoscut, totuşi, că în prima perioadă de la deschiderea şantierului, lucrările au decurs anevoios.

În ciuda promisiunilor făcute de executant, autorităţile vor monitoriza în continuare şantierul de la Podul Mărăcineni, astfel încât să nu existe întârzieri.

Reabilitarea podului metalic de la Mărăcineni a fost comandată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, punând la dispoziţia câştigătorului licitaţiei suma de un milion de euro, pentru a realiza lucrarea în termen de 130 de zile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!