Pauză să fie, dar… să știm și noi de ce. Echipele din Liga Florilor, faultate din nou de FRH

Pauză să fie, dar… să știm și noi de ce. Echipele din Liga Florilor, faultate din nou de FRH

Nicio explicație logică, din partea Federației Române de Handbal, referitoare la pauza din acest weekend, în Liga Florilor. Cum acțiuni la loturile naționale nu sunt programate, lipsește orice argument în favoarea amânării celei de-a treia etape. În lipsa unui joc oficial, conducătorii Gloriei au perfectat un amical, cu Știința București.

Gloria va disputa un amical cu Știința București, mâine, de la ora 15:00. Partida va avea loc în Capitală, fiind programată în Sala Elite. De menționat că din delegația buzoiană vor face parte handbalistele din a doua linie și cele care au evoluat mai puține minute în primele două etape din campionat. Amicalul a fost perfectat din cauza pauzei în Liga Florilor. Gloria ar fi trebuit să joace acasă, cu Râmnicu-Vâlcea.

Conducătorii secției de handbal nu-și explică decizia Federației, în ceea ce privește pauza din acest weekend. În contextul în care calendarul nu prevede acțiuni la loturile naționale, toată lumea arată cu degetul către CSM București, club în favoarea căruia forul național modifică programul ligii interne în mod arbitrar.

Mai mult, tot fără să ceară părerea cluburilor, federalii au programat și o etapă intermediară, pe 29 septembrie. Astfel, Gloria va disputa partida cu Vâlcea pe 25 septembrie, urmând ca patru zile mai târziu să joace la Deva. Nemulțumirea legată de amânarea etapei din weekend este împărtășită de aproape toți președinții cluburilor din Liga Florilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și