PATRONUL NANONET, REŢINUT DE POLIŢIŞTI. ESTE ACUZAT CĂ LOVIT INTENŢIONAT UN MUNCITOR CU MAŞINA

PATRONUL NANONET, REŢINUT DE POLIŢIŞTI. ESTE ACUZAT CĂ LOVIT INTENŢIONAT UN MUNCITOR CU MAŞINA

DENIS TOADER CATUSEAdministratorul firmei de internet NanoNet, Denis Toader, este acuzat de muncitorii din echipa de intervenţie de la Electrica Distribuţie că a dat intenţionat cu maşina peste un coleg de-al lor, după care l-a luat la pumni.

De partea cealalta, Toader sustine că a fost doar un accident, provocat de carosabilul umed. Patronul a fost retinut aseara pentru 24 de ore, iar astazi la pranz a fost adus la audieri la parchet. Denis Toader este fratele consilierului local PSD Florin Toader, acuzat la randu-i anul trecut ca a lovit o tânără în Târgul Drăgaica.

Denis Toader, patronul Nanonet, a mers la Gherăseni, după ce a aflat că echipa de intervenţie de la Electrica taie de pe stâlpi cablurile firmei de internet. A sunat la 112 şi a reclamat că patru hoţi taie cablurile. Poliţistul din Gherăseni i-a convocat la secţie pe muncitori şi pe Denis Toader, dar conflictul n-a fost aplanat. Muncitorii spun că, imediat după ce au ieşit de la poliţie, Toader a dat intenţionat cu maşina peste colegul lor Dumitru Andronescu. 

Denis Toader are însă altă opinie. Susţine că accidentul n-a fost intenţionat, ci s-a produs din cauza carosabilului umed.

Angajatul de la Electrica, lovit cu maşina, a ajuns la UPU cu mai multe traumatisme.

Aseară, Denis Toader a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi, la prânz, a fost prezentat în faţa procurorului de caz.

Victima agresiunii, Dumitru Andronescu, a fost externată din spital şi a povestit prin telefon ce i s-a întâmplat. 

Deşi iniţial a acceptat să dea o declaraţie amplă în faţa camerei de luat vederi, din motive neprecizate, victima s-a răzgândit la întâlnirea cu echipa Campus TV.

Denis Toader este fratele consilierului local PSD Florin Toader. Şi acesta are dosar penal pentru lovire, fiind acuzat de o tânără care a lucrat la terasa acestuia din Drăgaică. De asemenea, Florin Toader, finul primarului Constantin Boşcodeală, a fost reclamat la Parchet şi de ITM Buzău. Câteva minore ar fi fost folosite la muncă, prin firma sa, mai multe ore decât prevede legea. Deşi de atunci au trecut mai bine de şapte luni, cele două dosare au fost puse la păstrare de procurorii de pe lângă Judecătoria Buzău.

(Mirela Copariu)

3 Comentarii la: “PATRONUL NANONET, REŢINUT DE POLIŢIŞTI. ESTE ACUZAT CĂ LOVIT INTENŢIONAT UN MUNCITOR CU MAŞINA

  1. Justitia nu face nimic.

  2. Nu imi vine sa cred ca totusi sa facut o retinere…incredibil… ,dar de celelalte dosare terminate cu NUP cand se va vorbi ceva???Sunt foarte multe dosare care s-au terminat dubios cu NUP tot la parchet!

  3. Jegurile astea de la NanoNet nu si-au mai platit taxele catre Electrica, iar cei de la Electrica le-au taiat cablurile. Fiecare operator trebuie sa plateasca pentru ca foloseste stalpii de la Electrica.
    Fratii Toader sunt doi infractori tinuti in brate de catre Brosco.
    Felicitari politistilor din IPJ Buzau pentru ca si-au facut treaba si l-au retinut pe acest individ periculos. Asta merita sa faca puscarie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și