Publicat la: 09.02.2018. 19:25 / 975 views

PATRONUL NANONET, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE. DENIS TOADER A LOVIT INTENŢIONAT UN MUNCITOR, CU MAŞINA

Administratorul firmei de internet NanoNet, Denis Toader, fratele fostului consilier municipal PSD Florin Toader, a fost condamnat de judecători la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare. În luna ianuarie 2016, el a fost acuzat de muncitorii din echipa de intervenție a furnizorului de electricitate că a dat intenționat cu mașina peste un coleg de-al lor, după care l-a luat la pumni. Toader se apăra atunci, și a spus că a fost doar un accident, dar îi acuza la rândul său pe angajații Electrica de furt de cablu. Adevărul a fost stabilit de anchetatori, iar Toader a fost condamnat pentru loviri sau alte violenţe. Hotărârea nu este definitivă.

denis toaderIeri, judecătorii au decis condamnarea lui Denis Toader la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru faptul că a lovit intenţionat cu maşina un angajat Electrica, după care l-a luat la pumni. De asemenea, Toader este obligat şi la plata unor despăgubiri. În luna ianuarie 2016, Toader a mers la Gherăseni, după ce a aflat că echipa de interveție a furnizorului de electricitate efectuează o lucrare și degajează reţeaua stradală. Scos din sărite că muncitorii ar fi umblat și la cablurile de internet ale firmei sale, despre care se spune că ar fi fost montate ilegal pe stâlpii de electricitate, Toader l-a lovit cu maşina pe unul dintre muncitori. La vremea respectivă, colegii bărbatului lovit făceau următarele acuzaţii.

Denis Toader oferea atunci alte explicaţii. El îi acuza pe angajații Electrica de furt și spunea că lucrarea lor nu era autorizată. De asemenea, susţinea, în ceea ce privește accidentul, că acesta nu a fost unul intenționat, ci s-a produs din cauza carosabilului umed. Anchetatorii au stabilit, în urma cercetărilor, că Denis Toader l-a lovit intenţionat pe muncitor cu maşina şi l-au încadrat la ”tentativă de omor”. Ulterior, încadrarea s-a schimbat în “loviri şi alte violenţe”, iar ieri judecătorii l-au condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

“Dispune schimbarea încadrării juridice a faptelor săvârşite de inculpatul Toader Denis Daniel din infracţiunea de tentativă la omor, în infracţiunea de lovirea sau alte violenţe. Condamnă pe inculpatul Toader Denis Daniel la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe la data de 28.01.2016, în dauna persoanei vătămate Andronescu Dumitru. Obligă inculpatul să plătească părţii civile Andronescu Dumitru suma de 25.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune morale, obligă inculpatul la plata sumei de 3.800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia dictată, ieri, de judecători.

Denis Toader este proprietarul firmei NanoNet şi fratele fostului consilier local municipal buzoian Florin Toader, tânăr care, în urmă cu doi ani şi jumătate, a fost implicat, de asemenea, într-un scandal care s-a produs în Drăgaică, fiind acuzat de mai multe tinere că le-a hărţuit sexual şi le-a lovit. (Mirela Copariu)

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!