Publicat la: 26.02.2020. 19:30 / 638 views

PASARELA PESTE CALEA FERATĂ, INUTILĂ. BUZOIENII PREFERĂ SĂ TRAVERSEZE ȘINELE

Din cauza stării jalnice în care se prezintă pasarela pietonală suspendată care face legatura între Strada 1 Decembrie și Cartierul Poștă, sau poate din simpla comoditate, mai toți pietonii care au treabă în zonă preferă să traverseze direct șinele de tren. Evident, expunându-se pericolului de a fi loviți de garniturile care circulă în zonă.

 pasarela-2  traversare-sine-3

Oamenii care trebuie să traverseze calea ferată preferă să încalce legea și să treacă printre șine și macazuri, decît să urce scările, așa cum ar fi normal.

Cei mai mulți dintre cei care se aventurează și riscă astfel să fie călcați de tren dau vina pe starea deplorabilă a pasarelei și pe scările care constituie un adevărat pericol pentru pietonul obișnuit.

În paralel, cei care folosesc pasarela suspendată reclamă starea jalnica a structurii de beton. Scările deteriorate pot provoca oricând un accident.

În lipsa lucrărilor de renovare, Regionala CFR Galați a vopsit totuși balustradele. Regionala CFR Galați este instituția care trebuie să efectueze lucrările de reabilitare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!