Publicat la: 30.06.2020. 18:17 / 877 views

PASAJUL DE LA CATEDRALA SF. SAVA A DEVENIT FUNCȚIONAL. BUZOIENII ÎI RECUNOSC UTILITATEA

Încă de luni pasajul subteran de la catedrala Sfântul Sava a devenit funcțional. Împinși de curiozitate, dar și dorind să scurteze drumul prin arșiță, buzoienii îl folosesc deja și îi recunosc utilitatea. Luminat și răcoros, pasajul este împânzit de camere de supraveghere, astfel încât să nu fie vandalizat.

pasaj unirii 2 pasaj unirii 1

După aproximativ 30 de ani în  care a stat închis, pasajul subteran de la catedrala Sfântul Sava a fost redeschis traficului. Reabilitarea a costat aproximativ 60.000 de lei, iar lucrările au durat 8 luni. În această dimineață oamenii deja îl tranzitau și îl admirau.

Buzoienii care îl tranzitează privesc în stânga și în dreapta și admiră locul care a stat în paragină aproximativ 30 de ani. Cu toții spun că este extrem de util, nemaifiind nevoiță să ocolească până la trecerile de pietoni, care în zone respectivă sunt la distanță mare unele de altele.

Pasajul va fi folosit și ca spațiu expozițional, “Istoria Județului Buzău” fiind tema primei expoziții ce va fi organizată aici. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!